Nieuwsbrief

 

 

 

Wesco Kickmaster
De Wesco Kickmaster is beschikbaar in 3 uitvoeringen, de normale Kickmaster 33 liter, Kickmaster Classic 33 liter en de Kickmaster Maxi met 40 liter. Deze prullenbak is het best verkochte model van Wesco doordat de klep van boven horizontaal open gaat door middel van een voetpedaal. De binnenbak van de Kickmaster is vuurbestendig en blijft op de grond staan, de gecoate buitenkant schuif je gewoon over de binnen emmer heen, wat stabiel op de grond staat door de rubberen ring.

Wesco Pushboy
Deze afvalemmer is de meest eenvoudige uit de collectie, maar zeker niet minder mooi. Deze retro prullenbak is verkrijgbaar in 12 kleuren, heeft een forse inhoud van 50 Liter en is voorzien van een kogelvormig design. De deksel opent u door de klep naar binnen te duwen. Ook dit model heeft een vuurbestendige binnenemmer. De Pushboy is ook beschikbaar in een klep met 2 aparte deksels, waarbij er 2 binnen emmers zijn voor byvoorbeeld groen en grijs afval.

Wesco Kickboy
De Wesco Kickboy is kwa design hetzelfde als de Wesco Pushboy maar de klep wordt geopend door middel van een pedaal. Dit is hygienisch doordat je de prullenbak niet met je handen hoeft aan te raken. De Kickboy heeft een inhoud van 40 liter en is ook beschikbaar in een Classic model ook met een pedaal.

Wesco Baseboy
Dit model van Wesco is ideaal voor op het toilet, badkamer en kantoor. Deze bescheiden afvalemmer is van klein formaat maar met een zelfde retro style als de grote broertjes. De Baseboy is verkrijgbaar in 8 liter, 15 liter, 20 liter en 30 liter, de deskel gaat open door middel van een pedaal. De binnen emmer is vuurbestendig.


top